dimarts, 28 de febrer del 2017

Projecte Sinergia.


Durant el mes de desembre, gener i febrer els alumnes i les alumnes de 4t d’ESO han començat la part pràctica del Projecte Sinergia (Servei comunitari- Aprenentatge servei).

Des d’inici de curs han vist a l’aula els diferents projectes on podien participar, han treballat què implicava, i quines habilitats haurien de desenvolupar.
El mes de desembre alguns alumnes van estar col·laborant amb la Fira de Nadal que servia per recaptar fons per la Marató. Altres alumnes van col·laborar en el casal de Nadal de l’entitat Tots hi som. Altres col·laboraran amb aquesta entitat durant aquest mes de gener i febrer.

També hi ha alumnes que estan acompanyant gent gran en el Centre sociosanitari Bernat Jaume, dins del programa Apadrina un avi.

Altres han optat per apadrinar més petits, ja sigui a l’escola, ajudant amb la lectura a P5 o acompanyant a P3 i P4, o col·laborant amb el Reforç escolar a “Càritas”.

Alguns alumnes han estat formats pels Mossos d’Esquadra, juntament amb alumnat de 3r ESO, per poder mediar i ser referents dins de l’escola amb temes d’internet segura i ciberbulling.

Altres opcions és ajudar en el manteniment de recursos TIC de l’Escola o a la Sala de jocs.
I la última opció en la que estan dedicant el seu temps els alumnes de 4t d’ESO és en treballar per fer una escola més sostenible, engegant una campanya de reutilització i reciclatge.

Us felicitem pel treball que esteu fent, i us agraïm la vostra dedicació i entusiasme que esteu posant en cada un dels projectes!