dilluns, 7 de maig del 2018

Projecte Sinèrgia.



Dins el marc del servei comunitari, a les Escolàpies Figueres vam engegar fa 3 anys el Projecte Sinergia. La Sinergia és la integració d’elements que té com a resultat quelcom més gran que la simple suma d’aquests elements. Aquest Projecte té com a objectius potenciar la capacitat de creixement personal del nostre alumnat, donar-los l’oportunitat de viure una experiència d’Aprenentatge i Servei donar a conèixer entitats de l’entorn que promouen el voluntariat.

 A inici de curs vam presentar a l’alumnat de 4t d’ESO diferents entitats i projectes, perquè cada un pogués escollir on creia que encaixava millor amb la seva manera de ser, fer i possibilitats horàries. A partir del que van escollir, al llarg del curs, els i les nostres alumnes han col·laborat amb les entitats i projectes escollits. En la última fase del projecte, a classe i a partir d’elaboració d’un diari personal, els i les alumnes comparteixen la seva experiència amb els companys.

Les entitats i projectes on hem col·laborat aquest curs 17-18 són: Càritas, amb la Gran Recapte, SIE i Apadrina un avi; El dofí; ISOM; els mossos d’esquadra amb el programa Internet Segura; l’Ajuntament de Figueres amb les jornades de Figueres Talent i dins l’escola amb el suport a P5, col·laborant amb les portes obertes i liderant el projecte d’Escola Verda.

Des de l’escola volem agrair a totes les entitats que ens han acollit i felicitar a l’alumnat per la fantàstica tasca que ha realitzat!

Bruna Planàs i Roser Salip

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada