dilluns, 3 de desembre del 2018

Entrevistem a l’Alcalde de Figueres, Jordi Masquef.


Aquest dimarts Ràdio Vilafant emet a les 18:05 h. l’entrevista que els alumnes de l’optativa de ràdio de 4t d’ESO de l’escola van fer el passat divendres a l’Alcalde de Figueres el senyor Jordi Masquef.

Amb motiu del seu estrenat nomenament els joves han plantejat nombroses qüestions per conèixer de més a prop a l’exalumne de les Escolàpies. Si voleu saber com desitja que sigui Figueres d’aquí 10 anys, quina lliçó ha après en aquests dies a l’alcaldia, quines notes posa a l’oposició o quin rècord futbolístic ostenta heu d’escoltar el programa. Si no ho podeu fer en directe el podeu escoltar online i a la carta en el següent enllaç.

La ràdio de l’escola emet seccions de programes preparats, gravats i editats a l’escola pels mateixos alumnes cada dimarts i dimecres a la tarda a ràdio Vilafant. Els dimarts “L’hora del pati” és una secció del programa “Fem campana” amb entrevistes, tertúlies i un magazine. Els dimecres és el dia de recuperar les hores perdudes fent campana i per això els alumnes preparen explicacions d’història, literatura, música i matemàtiques. La Celestina, una entrevista impossible a Juli Cèsar, quin és l’origen de la cançó “Oh pretty woman” o quines possibilitats tenim que ens toqui la loteria són algunes de les receptes que ja s’han emès.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada